Home / Pasen cadeau

Resultaat 1–28 van de 47 resultaten wordt getoond

Cadeau voor Pasen

Vrolijk Pasen! Pasen is een heerlijk feest dat helemaal draait om de lente, blijdschap en nieuw leven. Als je aan Pasen denkt, dan denk je aan kleurrijke taferelen, chocolade lekkernijen en met de hand beschilderde paaseieren. Wist je dat cadeaus steeds populairder worden tijdens Pasen? Gelukkig hebben we bij Borrelen.nl een assortiment vol leuke paascadeaus. 

Diverse paascadeaus

Ontdek een scala aan vrolijke paascadeaus en presentjes in ons assortiment. Zo kun je familie, vrienden of collega´s verrassen met een uniek en origineel geschenk. Wat dacht je van bijvoorbeeld een heerlijk chocolade cadeau, zoals chocolade truffels, of een mooi borrelpakket? 

Paascadeaus voor personeel en zakenrelaties

Bij het naderen van Pasen is het weer tijd om na te denken over geschenken voor personeel en relaties. Het geven van paascadeautjes wordt steeds gebruikelijker tijdens en rondom de paasperiode. Laat jouw bedrijf niet achterblijven en ontdek de leukste paascadeaus om te schenken. Maak dit jaar de keuze tussen kleine attenties of ga voor een van onze indrukwekkende grotere paascadeaus. Ons assortiment is uitgebreid, waardoor je altijd wat leuks zal vinden om cadeau te doen aan je personeel of zakenrelaties.

Drank- en wijn cadeau voor Pasen

Op zoek naar het perfecte drank- of wijn cadeau voor Pasen? Zoek niet verder! Bij Borrelen.nl hebben we niet alleen prachtige paascadeaus, maar ook heerlijke flessen wijn of champagne. Naast de feestelijke uitstraling van deze sprankelende dranken zijn ze perfect voor een heerlijke paasbrunch. Maak deze Pasen extra bijzonder en persoonlijk met een prachtig cadeau van Borrelen.nl! Bestel nu en verras mensen met een mooi Paasgeschenk.