Home / Bierpakket cadeau

Toont alle 14 resultaten

Bierpakket cadeau

Het perfecte cadeau voor de bierliefhebber: een bierpakket. Een combinatie tussen de lekkerste bieren met bijpassende charcuterie. Om een avondje heerlijk te relaxen of gezellig samen van te genieten. Wie gun jij een bierpakket cadeau?

Bierpakket bestellen

Vaak wordt een bierpakket geassocieerd met een mannencadeau, echter is een bierpakket ook zeer geschikt voor vrouwen. Het is het ideale cadeaupakket om iemand écht mee te verrassen en de mooiste mijlpalen te vieren. Van experimentele smaken om te ontdekken tot een pakket dat zeer toegankelijk is voor de beginnende bierliefhebber. Kies een pakket dat bij de ontvanger past en je krijgt gegarandeerd een glimlach.

Speciaalbier pakket om cadeau te geven

Een bierpakket bestaat uit verschillende biertjes in combinatie met bijpassende hapjes. Er zijn ontzettend veel verschillende bieren. Zo heb je toegankelijke biertjes zoals pils, maar ook verschillende speciaalbier pakketten. Voor ieder budget is er een passend bierpakket te krijgen.

Biercadeau voor medewerkers

Een biercadeau is de sleutel tot gezelligheid. Daarom is een bierpakket cadeau het ideale geschenk voor medewerkers of zakelijke relaties. Verras je medewerkers met een luxe bierpakket als kerstgeschenk, afscheidscadeau of bij een jubileum. Ieder bierpakket wordt feestelijk verpakt en voeg optioneel een kaartje toe met persoonlijke woorden.