Home / Borrelbox cadeau

Toont alle 20 resultaten

Borrelbox

Geef iemand een gezellige borrel cadeau. Laat deze eenvoudig bezorgen bij de ontvanger en gun diegene een moment om stil te staan en te genieten. Kies uit diverse borrelboxen, gevuld met heerlijke delicatessen.

Borrelpakket cadeau voor iedere gelegenheid

Een borrelpakket is een smakelijk cadeau voor iedere gelegenheid. Vier bijzondere momenten door te proosten met een hapje en een drankje. Zeer geschikt voor speciale momenten zoals verjaardagen, jubilea, Kerst, Nieuwjaarsdag en andere feestelijke momenten.

Borrelpakket brievenbus versturen

Er zijn verschillende leuke borrelpakketten verkrijgbaar, zowel zeer uitgebreid als lekker compact. Een tal van deze borrelpakketten zijn te versturen in een brievenbus pakketje. Een borrelpakket door de brievenbus versturen heeft verschillende voordelen. De ontvanger hoeft er namelijk niet per se voor thuis te blijven. En daarnaast zorgt het voor een extra verrassingseffect wanneer de ontvanger helemaal niets weet. Moet je nagaan wat voor glimlach je daarmee op het gezicht van de ontvanger kan toveren.

Borrelbox bestellen

Klaar om een borrelbox te bestellen? Of twijfel je nog over welke box je moet kiezen? Bekijk het aanbod met verschillende delicatessen, door de gevarieerde inhoud van de borrelboxen zit altijd wel iets passend bij jouw smaak tussen. Zo zijn er hartige borrelboxen met kaas, worst en nootjes, maar ook zoete borrelboxen met bijvoorbeeld chocolade, popcorn en cocktails. Welke borrelbox is jouw favoriet?