Klantenservice

Op Borrelen.nl is het mogelijk om jouw bestelling op verschillende manieren te betalen. Je kunt kiezen tussen betalen via je eigen bank, betalen met Apple Pay of met creditcard. Voor bedrijven is het daarnaast mogelijk om de bestelling te betalen door middel van een factuur.

Betalen met Ideal

Betaal je bestelling door middel van Ideal en je eigen bank. Met Ideal kun je betalen met vrijwel elke rekening bij een Nederlandse bank. Belgische klanten kunnen online betalen met hun eigen bank via Bancontact.

Betalen met Apple Pay

Met behulp van Apple Pay betaal je makkelijk, veilig en beschermd online jouw bestelling. Betalen door middel van Apple Pay is sneller dan traditionele betaalmethodes zoals debit- en creditcards. Als klant is het niet meer nodig om te zoeken naar je portemonnee en de juiste betaalkaart. Klanten die Safari gebruiken, kunnen zelfs betalen met een simpele aanraking.

Betalen met creditcard

Het is mogelijk om de bestelling te voldoen door middel van een creditcard. Zo betaal je eenvoudig met een creditcard van Mastercard, Visa, Maestro of American Express. 

Betalen voor bedrijven met een factuur

Plaats je een bestelling op naam van een bedrijf? Dan is het mogelijk om de bestelling te betalen door middel van een factuur. De factuur wordt achteraf verstuurd via mail.