Blog

Heerlijke cadeaus voor Vaderdag

Heerlijke-cadeaus-Vaderdag

Het is weer tijd om jouw vader, bonusvader, stiefvader of schoonvader in het zonnetje te zetten, want Vaderdag is in aantocht. Het is de dag dat je extra je best doet om te laten zien hoeveel je van hem houdt. Maar wanneer is het Vaderdag? In Nederland vieren wij Vaderdag op de derde zondag van juni. Ben jij nog op zoek naar heerlijke cadeaus voor Vaderdag? Wij hebben een lijstje voor je gemaakt, zodat jij jouw vader heerlijk kunt verwennen! 

Samen genieten van een borrelbox 

Echt even de tijd voor elkaar nemen en heerlijk bijkletsen, hoe vaak lukt dat met drukke schema’s? Met een borrelpakket cadeau kun jij je vader heerlijk in de watten leggen en samen een moment inplannen om comfortabel en thuis in een gesloten setting te genieten van al het lekkers. Met een borrelbox kun je haast de plank niet misslaan, want je kunt eindeloos variëren tussen diverse bieren, wijnen of bijvoorbeeld een gezonde borrel.  

De lekkerste bierpakketten

Wellicht cliché, maar veel vaders krijgen een brede glimlach op hun gezicht van een lekker biertje. Wij kunnen ze geen ongelijk geven, want er zijn zoveel lekkere bieren die je kunt proeven en proberen. Daarom is het zeker een leuk idee om je vader te verrassen met een heerlijk bierpakket voor Vaderdag. Zorg voor verschillende bieren en lekkere bijpassende hapjes, zodat hij heerlijk kan genieten!

Wijnpakket 

Er zijn natuurlijk ook genoeg vaders die gaan glunderen van een goed glas wijn. Extra leuk als je een wijnpakket voor Vaderdag geeft met heerlijke hapjes. Zo hoeft hij niet de deur uit en kan hij een middag heerlijk borrelen met jou, vrienden of het hele gezin. Zo geef je niet alleen een fysiek cadeau, maar ook meteen een herinnering aan een fijne middag. Een perfecte optie voor één van je Vaderdag cadeaus!

Verwen pakket voor Vaderdag

Misschien is jouw vader wel helemaal geen fan van alcohol en houdt hij het liever bij een frisje, 0.0 drankje of koffie. Gelukkig zijn er ook genoeg alcoholvrije opties waar je een heerlijk pakket mee kunt samenstellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heerlijk koffie en thee pakket voor Vaderdag, maar je kunt natuurlijk ook je eigen creativiteit de vrije loop laten!

Cadeaubon voor Vaderdag

Met een cadeaubon voor Vaderdag zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om je vader te verrassen. Je kunt hem verwennen met een cadeaubon van een winkel waar hij graag komt. Maar houdt hij ervan om eropuit te gaan? Dan kun je hem een gezellige middag weg geven, bijvoorbeeld voor een High Beer of High Wine.

Vaderdag cadeau op laten sturen

Ben je fan van bovenstaande heerlijke cadeaus voor Vaderdag, maar helaas niet in de gelegenheid om deze zelf te geven en samen met je vader te nuttigen? Geen zorgen! Je kunt natuurlijk ook je vader verrassen door een Vaderdagcadeau te laten bezorgen. Kies bijvoorbeeld voor een online bestelling van zijn favoriete borrelbox, bierpakket of wijnpakket en laat het rechtstreeks bij hem thuis bezorgen. Is het niet zeker of iemand het pakket kan aannemen? Kies dan voor een Vaderdag cadeau door de brievenbus

Voeg een persoonlijk bericht toe, zodat je jouw liefde en waardering kunt overbrengen, zelfs als je er niet persoonlijk bij kunt zijn op Vaderdag.