Home / Koningsdag cadeau

Toont alle 15 resultaten

Koningsdag cadeaus

Als je denkt aan een authentiek Nederlands feest, dan denk je aan Koningsdag! Sinds 2014 vieren we deze nationale feestdag op 27 april, ter ere van de verjaardag van koning Willem-Alexander. Koningsdag staat bekend om diverse activiteiten, waaronder vrijmarkten, koninklijke bezoeken aan Nederlandse steden, festivals en natuurlijk gezelligheid met spelletjes thuis. Ontdek de traditie en vreugde van Koningsdag in Nederland en bekijk onze passende Koningsdag cadeaus. 

Koningsdag pakket voor collega’s

Wil je je personeel op een originele manier verrassen met Koningsdag? Overweeg dan een Koningsdag pakket als het perfecte cadeau. Geef je collega´s een leuk Koningsdag cadeaupakket en maak het feest compleet. 

Koningsdag vieren

Overweeg je om Koningsdag thuis te vieren? Maak het feest compleet met een feestelijk borrelpakket. Onze zorgvuldig samengestelde Koningsdag borrelpakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feestje. 

Koningsdag cadeau laten bezorgen

Heb je het ideale Koningsdag cadeaupakket gevonden op onze website? Het bestellen is eenvoudig: kies het gewenste aantal, voeg eventueel een persoonlijk bericht toe, selecteer de bezorgdatum en vul de adresgegevens in. Laat je Koningsdag borrelpakket bezorgen bij jou thuis, bij vrienden, of op een werkadres. Fijne Koningsdag!