Blog

De lekkerste brievenbus verrassingen

Brievenbus pakket

Wil jij iemand eens goed verrassen? Dat kan met een originele brievenbus cadeaupakket. Wil je iemand spontaan verrassen dan is een brievenbus pakket een goed idee, dit omdat diegene het dan niet ziet aankomen en extra wordt verrast. Er zijn verschillende soorten brievenbus pakketjes, ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter wat de lekkerste brievenbus verassingen zijn.

Sweetbox Brownie

Wil jij iemand verrassen met iets lekkers voor bij de thee of koffie, kies dan voor een lekkere sweetbox brownie. Je kunt kiezen uit veel verschillende smaken en er zit voor ieder iets lekkers tussen. Wil jij iemand verrassen die houdt van oreo koekjes? Dan zit er een hele lekkere oreo brownie voor hem of haar bij. Houdt de ontvanger meer van M&M’s? Dan zit er ook een lekkere M&M’s brownie bij. Mocht je twijfelen tussen deze brievenbus verrassingen, er staan nog veel meer lekkere sweet boxen waaruit je kunt kiezen.

Pathé thuis pakketje 

Ken jij iemand die films kijken erg leuk vind? Dan is een Pathé thuis brievenbuspakket een leuk cadeau. Met de Pathé thuis brievenbus pakket kan je een film kopen bij Pathé en er zitten heerlijke snacks bij, zodat jij het gevoel hebt dat je toch in de bioscoop zit. Dit cadeau kan alleen, maar je kunt ook gezellig met z’n 2e een filmpje bij iemand thuis kijken. 

Brievenbusborrel Wijn

Is degene die jij wilt verrassen vaak druk? Maar heeft hij of zij bijna nooit tijd voor zichzelf? Geef dan een wijn borrelpakket. In het pakketje zit een lekker wijntje en bijpassende snacks. Zo hoeft diegene niet meer de deur uit om iets lekkers te halen, alles zit namelijk in het wijn borrelpakket. 

High Cadeaubon

Wil je toch liever iets samen doen, geef dan een high tea cadeaubon, high wine cadeaubon of high beer cadeaubon. Met deze cadeaubon kunnen jullie reserveren bij een high tea, high wine of high beer locatie naar keuze en kunnen jullie gezellig bijkletsen onder het genot van lekker drinken en heerlijke hapjes. 

Cadeaupakketten

Dit waren natuurlijk maar een paar voorbeelden van brievenbus pakketten, er staan er nog veel meer op de website. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn, kijk dan hier voor andere hele leuke brievenbus cadeau pakketten en scoor jouw brievenbus cadeau.