Home / Brievenbus cadeau

Resultaat 1–28 van de 64 resultaten wordt getoond

Brievenbus cadeau

Een brievenbus cadeau is ideaal wanneer je iemand écht wilt verrassen. Zoals de naam al doet vermoeden past een brievenbus cadeau namelijk door de brievenbus. Tegenwoordig kun je talloze leuke brievenbuscadeaus versturen, denk aan; chocolade, cadeaubonnen, maar ook kleine borrelpakketten. Ontdek alle opties op Borrelen.nl.

Cadeau door de brievenbus 

Als cadeaus niet te groot zijn, kunnen ze worden verstuurd met brievenbuspost. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je een cadeau wilt opsturen als verrassing, omdat de ontvanger dan niet per se thuis hoeft te zijn. Brievenbus cadeau’s worden verpakt in een platte verpakking, dit kan zowel een envelop of een platte doos zijn. En worden contactloos bezorgd bij de ontvanger.

Origineel brievenbus cadeau 

Op Borrelen.nl vind je een divers aanbod met verschillende originele brievenbuscadeaus. Van biologische limonade en complete cadeaupakketten tot vers gebakken chocolade brownies per post. We streven ernaar om de beste brievenbus cadeaus aan te kunnen bieden die passend zijn voor iedere gelegenheid. Een cadeau door de brievenbus is erg geschikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, maar ook als relatiegeschenk, afscheidscadeau of housewarming presentje.  

Cadeau zakelijk door de brievenbus

Ben je op zoek naar een cadeau voor je werknemers, klant of zakenrelatie? Stuur dan eenvoudig een compact cadeau door de brievenbus. Ieder brievenbus pakketje past door een standaard brievenbus en is daardoor ideaal om een zakelijke relatie te verrassen.

Brievenbus cadeau verjaardag

Wil je ervoor zorgen dat de jarige een glimlach op zijn gezicht krijgt? Kies dan een brievenbus cadeau verjaardag uit en laat deze door de brievenbus bezorgen. Het fijne aan een brievenbus cadeau is dat de jarige niet per se thuis hoeft te zijn. Daarnaast kun je een gewenste verzenddatum kiezen. Zo komt het cadeautje precies op de juiste dag aan. Als dat geen overweldigende verrassing is op je verjaardag!