Blog

Eindejaarsgeschenk tips voor medewerkers

eindejaarsgeschenk medewerkers

Tips voor een eindejaarsgeschenk voor medewerkers

Het einde van het jaar nadert snel, en dat betekent dat het tijd is om na te denken over eindejaarsgeschenken voor je gewaardeerde medewerkers. Een attent eindejaarsgeschenk kan de teamgeest versterken en je waardering voor het harde werk van je medewerkers tonen. We geven je graag wat tips voor een eindejaarsgeschenk voor medewerkers!

Personaliseer cadeaus met een persoonlijke touch

Een van de meest gewaardeerde eindejaarsgeschenken is een gepersonaliseerd cadeau. Overweeg om bijvoorbeeld tegeltjes, theeglazen of andere items te laten bedrukken met de namen van je medewerkers. Het toont niet alleen waardering, maar creëert ook een gevoel van trots en betrokkenheid bij het bedrijf. Met het geven van een standaard, onpersoonlijk cadeau geef je een verkeerde boodschap aan je medewerkers. Een cadeau met een persoonlijke touch kan het verschil maken. 

Feestelijke lekkernijen

Eindejaarsgeschenken kunnen ook heerlijke traktaties bevatten. Stel kerstpakketten samen met de heerlijkste lekkernijen of kies een van onze kant-en-klare kerstpakketten. Wil je duidelijk maken aan je medewerkers dat je begaan bent met hun gezondheid en welzijn? Bekijk dan de mogelijkheden voor gezonde(re) alternatieven. Wil je er een feestelijk geheel van maken? Laat de kerstpakketten dan feestelijk inpakken. 

Erkenning met een persoonlijke noot

Een persoonlijk bedankje is vaak net zo waardevol als een fysiek geschenk. Schrijf een handgeschreven bedankbriefje aan elke medewerker en voeg een persoonlijke noot toe over hun prestaties en bijdragen aan het bedrijf. Het laat zien dat je hun inspanningen oprecht waardeert en dat deze niet aan je voorbij gaan.

Bestel jouw eindejaarsgeschenken

Op Borrelen.nl bieden we een ruim assortiment aan eindejaar cadeaus in allerlei soorten en maten, voor elk budget. 

Neem contact op

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken of het plannen van een eindejaarsfeest voor je team? Het team van Borrelen.nl staat voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke eindejaarsviering. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!